Restaurante Cluj   Logare membri   Locuri de munca   Toate localurile   Despre localurile din oras  
Restaurante Cluj, pagina principala header end
RESTAURANTE PIZZERII CAFENELE BARURI CLUBURI COFETARII
Saloane nunti la restaurante din Cluj | Evenimente speciale la localuri in Cluj | Articole cu evenimente care urmeaza in Cluj | Inscrie local

Viziteaza pagina noastra de Facebook

Sau apasa direct pe "Like" aici:
Vei afla de pe pagina noastra de Facebook cum si cand primesti banii.

Castiga
100 RON
Pagina principala > Articole > Halloween - Traditie celtica ce invie an de an

Halloween - Traditie celtica ce invie an de an

In fiecare an, pe 31 octombrie se celebreaza Halloween-ul. Sarbatoarea de Halloween sau All Saints’ Day cum mai este cunoscut acum, este o sarbatoare istorica de origine celtica-Europeana ce am luat-o de la Americani, iar americanii au primit-o inainte de anii ’30 de la colonistii englezi. Obiceiul costumelor de Halloween porneste de la vechii celti chinuiti de ger si ajunge pana la englezii care considerau ca, in noaptea in care se deschid portile celor trecuti in lumea celor drepti, oamenii vor purta masti si costume ciudate . De atunci si pana in zilele noastre se poarta acest obicei cu organizari de petreceri, baluri cu muzica si artificii, dovleci sculptaiti si luminati, iar dupa vechiul mit acestia poarta numele de “Jack O’Lanterns”.

Cum toamna a sosit cu aerul sau rece, suierand printre copaci, stim ca se apropie noaptea de tremur si frica. Halloween-ul a devenit un ritual, iar din ce in ce mai multe locatii organizeaza anual petreceri mascate, cu surprize si concursuri. Ne-am gandit sa va prezentam pentru prima data pe Restaurante-BaiaMare.ro toate restaurantele, barurile si cluburile din Baia Mare care desfasoara evenimente de Hollween.
Oferta vasta, tematica si organizarea de Halloween a fiecarui local din Baia Mare o aflati pe siteul nostru.

Unele localuri au o tematica funebra, cu costumatii cat mai sinistre si neobisnuite, altele intr-o explozie de culori si personale diferite si amuzante, iar cea mai rapida rezervare o puteti face direct de aici.
Deoarece se apropie noaptea de 31 octombrie noi va sfatuim sa nu lasati pe ultima suta de metri alegerea localului, faceti rezevarea din timp, pregatiti-va masca si costumul de “Dracula”.

Happy Halloween !


web design
costume ski, geci, pantaloni de schi

MESAJE NOI PE FORUM

Unde se mananca bine pe centru, in Cluj?
Daca esti in centru si ti-e foame, ai o multime de variante. Dar ...
 citeste tot mesajul
Re: Restaurante ... Unde si ce mancam? :D
Ma bucur ca ai avut o experienta extraordinara. Si eu stiu localul.... Mai este ...
 citeste tot mesajul
Restaurante ... Unde si ce mancam? :D
Zilele trecute am vizitat Clujul ! Frumos oras !!! Niste prieteni ne-au dus ...
 citeste tot mesajul
piata clujeana online
reclama ta aici reclama ta aici coratim sala de eveminemte, nunti, botezuri Beraria Ursus Cluj My Way club Cluj Napoca reclama ta aici
© 2010-2018 RestauranteCluj.info. Toate drepturile rezervate.
Web Design: Vreau1Site